Vertalen / Translate

Feestelijke start renovatie Jacob Gilleshof

De werkzaamheden aan de 26 eengezinswoningen aan het Jacob Gilleshof in Delft zijn begonnen. Op 16 oktober vierden we samen met de bewoners en Willems Vastgoedonderhoud de start van de werkzaamheden.

Positief gestemd
Bijna alle bewoners trotseerden de regen om samen met ons en Willems Vastgoedonderhoud op dit moment te toosten. Bij de Frietfiets kon iedereen een lekker frietje krijgen. Bekijk de video van deze middag onderaan de pagina. De bewoners zijn positief gestemd en zien uit naar het resultaat. We verwachten de werkzaamheden voor het einde van het jaar af te ronden.

Gemiddelde woonlasten dalen
Samen met de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners, werkten we een plan uit. Hierin staan naast onderhoudswerkzaamheden, ook energiebesparende maatregelen. Alle bewoners stemden in met de uitvoering van deze maatregelen en de bijbehorende huurverhoging. Ondanks de huurverhoging, dalen door deze maatregelen de gemiddelde woonlasten.

Rustwoning
De werkzaamheden geven de nodige stof- en geluidsoverlast. In een - speciaal voor dit project - ingerichte rustwoning kunnen bewoners die dat willen de stof en de herrie even ontvluchten. De woning is voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Bewoners bij wie we de badkamer vernieuwen, kunnen er ook terecht om te douchen in de periode dat dit thuis even niet kan.

Terug naar overzicht