Vertalen / Translate

Appartementen Vaartdreef en verzorgingshuis ’t Seghe Waert

De appartementen en het verzorgingshuis zijn in de jaren ’80 gebouwd en zijn toe aan een onderhoudsbeurt. Vidomes denkt daarom na over de toekomst van dit complex.

Drie scenario's in onderzoek
Vidomes onderzoekt drie scenario’s. Die variëren van het uitvoeren van een onderhouds- en renovatiebeurt aan de appartementen en transformatie van het verzorgingshuis, tot volledige sloop van beide gebouwen en nieuwbouw. Met een vertegenwoordiging van de bewoners in een klankbordgroep bespreken we de voortgang van onze plannen. Ook stellen we samen met de klankbordgroep voor alle mogelijke scenario’s een sociaal plan op.

Wanneer weten we meer?
We verwachten in 2019 de richting te bepalen die we met het complex opgaan. En in 2020 met de daadwerkelijke voorbereiding van de plannen te starten. Hoe het verder gaat, hangt af van de keuze die we maken. Het vervolgtraject is bij de keuze voor sloop/nieuwbouw anders dan bij het opknappen van de appartementen en transformatie van het verzorgingshuis.

Meer informatie
Heeft u vragen? Stel deze gerust via ons contactformulier. Of via Facebook, Twitter of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Zoetermeer
Soort
In onderzoek
Status
Haalbaarheidsonderzoek