Vertalen / Translate

Binnenwater 59

Verkocht onder voorbehoud

2715GC ZOETERMEER

Op vrijdag 26 juli 2019 is er een open huis geweest met de mogelijkheid om in te schrijven. Uit deze inschrijvingen wordt de koper gekozen. Er worden geen bezichtigingen meer gedaan.

Het open huis is de enige mogelijkheid om het appartement te bezichtigingen, er worden voorafgaand aan het open huis en na het open huis geen bezichtigingen gepland.

U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid groter en uw hypotheek lager maakt.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

Woningcorporatie Vidomes is in Zoetermeer al gestart met de Koopgarant formule en verkoopt nu ook met korting in de groene woonwijk Meerzicht. U kunt dit startersappartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid van het appartement groter maakt, maar uw maandelijkse hypotheeklast lager. De woning moet wel dienen voor eigen bewoning en mag niet worden verhuurd.

Nabij wijkwinkelcentrum, Randstad Railstation en het Stadhart, op de 6e verdieping gelegen, 2 kamer appartement met lichte woonkamer van ca. 23m², een ca. 9m² groot en zonnig balkon, badkamer met douchehoek, half-open keuken van ca. 7m² en een ruime slaapkamer.

Woningomschrijving

Indeling appartement: ontvangsthal met videofoon en grote bergkast van ca. 190x173 met groepenkast. Half-open keuken van ca. 285x240 voorzien van een nette, eenvoudige opstelling en huurboiler. Er is geen kookgas. De lichte woonkamer van ca. 560x380 heeft een woningbrede glaspui en een deur naar het balkon. Het balkon van ca. 690x138 is woningbreed. Het appartement heeft een ruime slaapkamer van ca. 436x284. De slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en de badkamer. De eenvoudige badkamer van ca. 222x285 is ingericht met een douchehoek, een wastafel, toilet, de wasmachine-aansluiting en 2/3 hoge wandbetegeling.

Complexomschrijving

Er zijn twee afgesloten centrale entreehallen met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en twee liften per entree. De 2 toegangen en de liften zijn voorzien van camerabewaking. Op de verdieping is er een grote binnenhal met toegang tot de diverse appartementen en het trappenhuis. Het complex heeft geen galerij.

Bijzonderheden

Het appartementencomplex heeft een eigen complexbeheerder, die op gezette tijden aanwezig is. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Verwarming via blokverwarming. Warm water middels huurboiler. Grotendeels dubbel glas. De V.v.E. bijdrage is ca. € 116,-- per maand (o.a. reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten, brandverzekering etc.) met daarnaast een voorschot voor de stookkosten en water van ca.
€ 59,-- per maand. Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte: ca. 58m². Inhoud: ca. 170m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 15% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u (bij een gekozen korting van 15% !) Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto (verzamel)inkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 36.879,--. U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met recente salarisstroken en/of een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 106.250,-- kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 106.250,-- kosten koper is berekend op basis van 15% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 125.000,-- kosten koper.

Omgevingskenmerken

Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, drogist, boekhandel, bakker en diverse horeca- en kledingwinkels), het uitgebreide en moderne Stadshart van Zoetermeer (met royaal en gevarieerd horeca- en winkelaanbod), meerdere sportmogelijkheden (o.a. paardrijden, voetbal, tennis, fitness etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, Randstad Railstations en het Westerpark met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Twee RandstadRail stations, NS treinstation en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12.

Prijs
€ 106.250,00 k.k.
Type aanbod
portiekflat
Oppervlakte
58 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bouwjaar
1973
Soort opslagruimte
niet aanwezig
Achterdeur aanwezig
nee
Soort verwarming
blokverwarming
Bron CV
elektrische boiler huur
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Volume
170 m3
Beschikbaar per
22 juli 2019
Terug naar overzicht