Vertalen / Translate

Mijn huur online opzeggen

Vul onderstaand formulier in om uw huur op te zeggen. U heeft minimaal 1 maand opzegtermijn vanaf de datum dat u het opzegformulier instuurt. De einddatum moet op een werkdag vallen, dit hoeft niet de 1ste van de maand te zijn. U betaalt de huur tot en met de einddatum.

Het kan ook gebeuren dat u de huur van een overleden familielid, vriend of kennis wilt opzeggen. Vul dan het formulier 'Huur opzeggen bij overlijden' in.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.(van de hoofdhuurder)
(van de hoofdhuurder)
(van de hoofdhuurder)
(uw huidige adres)
1111AA
(optioneel)

Uw opzegging

U heeft minimaal 1 maand opzegtermijn vanaf de datum dat u het opzegformulier instuurt. De einddatum moet op een werkdag vallen, dit hoeft niet de 1ste van de maand te zijn. U betaalt de huur tot en met de einddatum.

Bezichtiging door nieuwe huurder

Nieuwe huurders willen graag de woning zo snel mogelijk bekijken. Vaak is dat in de periode dat u de sleutel nog in uw bezit heeft. Als Vidomes uw contactgegevens aan een nieuwe kandidaat mag geven, dan kunt u samen een afspraak maken voor de bezichtiging.

Een bezichtiging voordat u vertrekt, biedt ook de mogelijkheid om afspraken te maken over de eventuele overname van inboedel. Overname kan echter alleen als de opzichter daar tijdens de voorcontrole toestemming voor heeft gegeven.

U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw opzegging.

Om te controleren of u geen computer bent.