Energiecoach

Onze energiecoaches komen graag bij u thuis langs om u te helpen met het besparen van energie. Daarnaast kunt u ook zelf energiecoach worden door een gratis workshop 'Energiecoach' te volgen. Zo kunt u andere huurders helpen besparen. Benieuwd naar de mogelijkheden? U leest het op deze pagina.

Een adviesgesprek met een energiecoach

Via een intakeformulier brengen onze energiecoaches uw woonsituatie in beeld. Daarna worden diverse oplossingen en mogelijkheden met u besproken. Tenslotte krijgt u diverse bespaartips. Bijvoorbeeld het aanbrengen van tochtstrips, een brievenbussluiter, een deurdranger, radiatorfolie, maar ook het vervangen van halogeenlampen voor ledlampen. Een gesprek met één van onze energiecoaches kan u een flinke besparing op uw energierekening opleveren. Wilt u een adviesgesprek met een energiecoach? Neem hiervoor contact met ons op via vidomes.nl/contact.

Wilt u zelf energiecoach worden en andere huurders helpen besparen?

Wij bieden tenminste één keer per jaar een gratis workshop ‘Energiecoach’ aan voor onze huurders. Via de workshop krijgt u praktische tips hoe u thuis eenvoudig een aantal energiezuinige maatregelen kunt aanbrengen. Wilt u deze workshop volgen? Meld u aan via het aanmeldformulier. Bij genoeg aanmeldingen bepalen we een datum voor deze workshop en informeren wij u hierover.

Na afloop van de workshop vragen wij u om elke maand met 2 huurders in gesprek te gaan en de praktische tips uit de workshop met deze bewoners te delen. Zo maken we samen het verschil en werken we aan een schonere wereld.