Onze organisatie

Met zo’n 180 collega’s zetten we ons met ziel en zakelijkheid in om het morgen nóg beter te doen dan vandaag. Ons geheim is onze maatschappelijke betrokkenheid en de volle overtuiging waarmee we de dingen doen zoals we die doen. Hiervoor gebruiken we vier ingrediënten: daadkracht, samenspel, ondernemerschap en betrokkenheid.

Hoe is het om te werken bij Vidomes?

Ontzettend leuk natuurlijk! Want wij willen de beste werkgever zijn die je je maar kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een prettige werkomgeving. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal.

Je weet natuurlijk niet meteen alles over ons, wanneer je bij ons start. We geven je graag de tijd om de organisatie en de mensen daarachter te leren kennen. Daarom ga je, ongeacht je functie, meelopen met verschillende collega’s van Vidomes. Bijvoorbeeld samen met een opzichter langs ons bezit. Of met een wijkbeheerder op bezoek bij een huurder en misschien hoor je diezelfde stem wel door de telefoon wanneer je aanschuift bij één van onze medewerkers van het KlantContactCentrum.

Ben je een beetje gewend?

Dan gaat het echte “Vidomes leven” beginnen! Je bent terecht gekomen bij een club waar je het beste uit jezelf en je team kunt halen. Een omgeving waar je jouw ambities op jouw vakgebied waar kunt maken. We verwachten tegelijkertijd van jou dat je zelfstandig én in samenspel met collega’s je nek uitsteekt voor de dingen waar je ‘van bent’. En ja, er gaat dan ook weleens wat mis. Maar daardoor maken we onszelf juist elke dag een beetje beter.