Organisatiecultuur

Ons moderne hoofdkantoor in Delft ligt aan de A13 op het bedrijventerrein Ypenburgse Poort. De drie verdiepingen zijn grotendeels als kantoortuin ingericht zodat er tussen de werkzaamheden door ook ruimte is voor gezelligheid. Wil je een keertje geconcentreerd werken? Duik dan een stilteruimte in voor meer privacy. En heb je tijdens je werkdag een moment voor jezelf nodig? Geen probleem, in onze relaxruimte ben je zo weer zen. Wandel in de lunchpauze door het mooie ‘Vidobos’ dat tegenover ons kantoor ligt. Of maak gebruik van onze catering in het bistrorestaurant waar heerlijke broodjes, salades, soepen en sapjes op je liggen te wachten.

Kom je met de (elektrische) fiets? Dan is er achter ons pand een ruime overdekte stalling met een aantal oplaadpunten. Ben je met de auto? Dan parkeer je deze gratis op ons eigen terrein (met een aantal laadpalen) of het terrein van onze buren. Kom je met de trein? Maak dan gebruik van onze leenfietsen of rijd in 15 minuten op de OV-fiets naar ons kantoor.

Wijkkantoren

Onze medewerkers in de buitendienst werken voornamelijk vanuit wijkkantoren en hebben regelmatig contact met onze huurders. Dat is wel zo prettig want persoonlijk contact vinden we belangrijk. En door regelmatig in de wijk rond te lopen weten we ook wat er speelt en welke vragen huurders hebben.

Hybride werken met flexibele werktijden is bij ons de norm

Dit betekent dat je wekelijks best één of twee dagen thuis mag werken. Van Vidomes krijg je alle middelen om ook thuis je werk prettig te kunnen doen. Voor sommige functies - zoals die van wijkmeesters en wijkbeheerders -   is hybride werken wat lastiger omdat we het belangrijk vinden dat we zichtbaar aanwezig zijn in de wijken. 

Duurzaam werken

Duurzaamheid begint bij jezelf. Daarom verduurzamen we niet alleen onze woningvoorraad, maar ook ons eigen Vidomes ‘huis’. In alles wat we doen maken we voortdurend milieuvriendelijke keuzes en zetten we stappen naar een schonere wereld.

We willen de beste werkgever voor je zijn

Daarom dagen we je uit om met creativiteit, ideeën en ondernemerschap een bijdrage te leveren aan een betere woonomgeving voor onze huurders. Samenwerken binnen een open cultuur met een goede balans tussen zakelijkheid en onze maatschappelijke rol. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief, zorgen voor een prettige werkomgeving en een fijne balans tussen werk en privé. Gelijkwaardigheid, plezier en presteren staan daarbij centraal. En heel eerlijk, soms gaat er weleens wat mis. Daar leren we van en daardoor worden we als organisatie telkens een stukje beter.

Vitaliteit vinden we belangrijk

Letterlijk is vitaliteit volgens Van Dale ‘levenskracht’. Toch is het meer dan dat, want het heeft ook met gezondheid en fit zijn te maken. Maar wij gaan nog een stapje verder. Bij ons staat vitaliteit vooral in het teken van elkaar stimuleren om nog meer uit onszelf te halen. Mensen met een duidelijk doel voor ogen, zoeken vaak werk dat daarbij aansluit. En dat levert weer gemotiveerde medewerkers op die beter presteren. Wat jou vitaler maakt is heel persoonlijk en daarin ondersteunen we je graag.

Zelfontwikkeling

Werken bij Vidomes is niet alleen een kans om iets goeds te doen voor onze maatschappij. Je krijgt bij ons ook alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Pak zelf de regie en stippel je ontwikkelroute uit. Heb je daar hulp bij nodig? Laat je inspireren door de vele ontwikkelmogelijkheden die we je kunnen bieden of vraag advies aan je leidinggevende, een HR-adviseur of een loopbaancoach. Collega’s motiveren en inspireren elkaar ook vanuit hun vakgebied. Daarom organiseren we maandelijks een ‘Podium’ om collega’s de kans te geven de collega’s te informeren over bijvoorbeeld projecten, de branche of ontwikkelingen.

Ons DNA

We halen het beste uit onszelf en uit elkaar door te werken vanuit onze kernwaarden.

  1. We zijn betrokken en bekommeren ons om de ander
  2. We zijn daadkrachtig en hakken knopen door en pakken aan
  3. We zijn ondernemend en zien kansen en benutten deze
  4. We doen alles in samenspel met de ander en richten ons op samenwerking en dialoog

Kantoortuin, wijkkantoor, stilteruimte of vanuit huis?

Een fijne werkplek is voor iedereen anders. Bij ons kies je zelf. Zit je vandaag in de kantoortuin, op een wijkkantoor, liever in een stilteruimte of werk je vanuit huis? Het kan allemaal. Je krijgt hiervoor veel vrijheid en de juiste handvatten. Hybride werken met flexibele werktijden is bij ons de norm.