Appartementen Petuniatuin

Onderhoud en duurzaamheidsmaatregelen aan 152 seniorenappartementen in de wijk Seghwaert in Zoetermeer.

Het groot onderhoud met duurzaamheidsmaatregelen van de 152 seniorenappartementen in dit complex is volop in gang. Met de werkzaamheden lossen we een aantal onderhoudsproblemen op en bereiden we de woningen voor op een toekomst zonder aardgas. We doen dit door door de woningen nu vooral goed te isoleren. Ook passen we de technische installaties aan. Het complex krijgt daarnaast aan de binnen- en de buitenkant een make over. VD+M architecten tekende voor het ontwerp.

Voorbereiding in overleg met bewoners
In de voorbereidingsfase bespraken we onze plannen met een vertegenwoordiging van de bewoners in de Klankbordgroep. Op deze manier nemen we de punten die de bewoners graag verbeterd zien mee tijdens het onderhoud. Zo maakten we bijvoorbeeld samen met de bewoners een plan voor de inrichting van de binnentuin en het opknappen van de algemene ruimtes.

Werkzaamheden volop in uitvoering
De werkzaamheden zijn sinds september 2020 volop in uitvoering. We verwachten eind 2021 klaar te zijn. 

Video proef- en modelwoning
Bent u benieuwd hoe de woningen eruit gaat zien na de werkzaamheden? Bekijk dan hieronder de video over de proef- en modelwoning:

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Plaats
Zoetermeer
Soort
Onderhoud en renovatie
Status
Planvorming
Architect
VD+M
Aannemer
Heembouw