Vertalen / Translate

Jacob Gilleshof

Het Jacob Gilleshof in Delft is eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen, zijn anders dan toen. Vidomes voert daarom onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit in het complex.

De afgelopen periode hebben we samen met de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners, een plan uitgewerkt. Er staan onderhoudswerkzaamheden en energiebesparende maatregelen in dit plan. Alle bewoners hebben ingestemd met de uitvoering van deze maatregelen en de daarbij behorende huurverhoging. Gemiddeld gezien dalen de totale woonlasten.

Maatregelen en werkzaamheden
De maatregelen moeten ervoor zorgen dat bewoners minder gas en elektriciteit gaan gebruiken. Denk hierbij aan het isoleren van daken en spouwmuren, en de plaatsing van nieuw dubbel glas. Als de werkzaamheden zijn afgerond, dan wordt er een mechanische ventilatie aangelegd. Dit zorgt ervoor dat het binnenklimaat van de woningen gezond en prettig blijft. Op het vernieuwde dak komen per woning 6 zonnepanelen. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de woning zelf.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Willems Vastgoedonderhoud start naar verwachting in oktober 2019 met de uitvoering van de werkzaamheden.

Meer informatie
Heeft u vragen? Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
Onderhoud en renovatie
Status
In voorbereiding