Louis Davidsstraat

Het complex aan de Louis Davidsstraat bestaat uit 90 appartementen en 2 bedrijfsruimtes en is begin jaren ’60 gebouwd. De eisen die we tegenwoordig stellen aan woningen zijn anders dan toen. Vidomes heeft daarom besloten om de woningen van de Jolandaflat te renoveren.

Uitgevoerde activiteiten
In het voorjaar van 2018 hebben we alle bewoners bezocht en gevraagd hoe zij hun woning en woonomgeving ervaren. Ook onderzochten we welk onderhoud in ieder geval nodig is in de flat en in de woningen.

Huidige status
Het bestuur van Vidomes heeft besloten om de woningen van de Jolandaflat te renoveren. Dit betekent dat wij onderhoud aan de flat gaan uitvoeren en de woningen gaan verbeteren. Begin juni 2021 zijn we gestart met de uitvoering van de eerste woningen. De planning is dat  medio 2022 alle woningen en ook de algemene ruimtes gereed zijn.

Wat gaan we verbeteren?
Na gesprekken met de bewoners is er een plan opgesteld. Zo vervangen we de verwarming en brengen we mechanische ventilatie aan in de woningen. We zorgen daarnaast ook voor een goede isolatie, waardoor de woningen duurzaam en energiezuinig worden.

De standleiding (riolering), die door de woningen loopt, is dringend aan vervanging toe. We vernieuwen ook de keukens, badkamers en toiletten. De boilers en geisers worden vervangen voor een modern systeem. Op de begane grond maken we een gemeenschappelijke ruimte en een stalling voor scootmobielen. Ook vernieuwen we de buitenkant van uw complex en wordt de toegankelijkheid van het complex beter en veiliger gemaakt.

Video modelwoning
Bent u benieuwd hoe uw woning eruit gaat zien na de werkzaamheden? Bekijk dan hieronder de video over de modelwoning:

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Aanbod
Huur
Plaats
Rijswijk
Soort
Onderhoud en renovatie
Status
In voorbereiding