Mahlerstraat/ Chopinlaan

Onderhoud en duurzaamheidsmaatregelen aan 52 seniorenappartementen in de wijk Buitenhof in Delft.

Onlangs nam het bestuur van Vidomes het besluit om een onderhoudsbeurt met duurzaamheidsmaatregelen verder uit te werken.

Met het plan lossen we de onderhoudsproblemen die er zijn op en bereiden we de woningen voor op een toekomst zonder gas. Dat doen we door ze nu vooral goed te isoleren en de mechanische ventilatie aan te passen. De aanpassing van de andere technische installaties - denk aan het weghalen van de gasgestookte centrale verwarming en de boilers - volgt over enige jaren. Die aanpassing is op het moment dat er bijvoorbeeld in de buurt een warmtenet ligt van de gemeente relatief eenvoudig.

Uitgevoerde activiteiten
Het afgelopen jaar bespraken we onze plannen met een vertegenwoordiging van de bewoners in de Klankbordgroep. Daardoor hebben we de punten die de bewoners graag verbeterd zien in het plan kunnen opnemen. Denk daarbij aan de uitstraling van het complex en aan het groen in de woonomgeving dat aandacht verdient.

Huidige status
Vidomes werkt samen met aannemer De Nieuwe Norm om de plannen uit te werken en voor te bereiden.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Naar verwachting in het eerste kwartaal 2020.

Heeft u vragen?
Stel deze gerust via ons
contactformulier. Of via Facebook, Twitter of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
Groot onderhoud
Status
Planvorming