Prof. Henketstraat en Ernst Casimirstraat

De 36 eengezinswoningen in de Prof. Henketstraat en Ernst Casimirstraat zijn eind jaren 50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we nu aan woningen stellen zijn anders dan toen. Vidomes verduurzaamt daarom de woningen en voert onderhoud uit.

Uitgevoerde activiteiten
Sinds december 2017 zijn we in gesprek met de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners. We hebben met hen de verschillende mogelijke scenario’s, variërend van een eenvoudige opknap- en renovatiebeurt, tot aan verduurzamen tot nul-op-de-meter en sloop en nieuwe woningen bouwen besproken.

Huidige status
Het bestuur van Vidomes heeft besloten om het plan voor een onderhoudsbeurt met duurzaamheidsmaatregelen uit te voeren. Ook de meerderheid van de bewoners ging hiermee akkoord. Met dit plan lossen we de bestaande onderhoudsproblemen op en bereiden we de woningen voor op een toekomst zonder gas. Dat doen we door de woningen nu vooral goed te isoleren en de mechanische ventilatie aan te passen.

Wanneer starten de werkzaamheden?
Naar verwachting starten we in september 2020 met de werkzaamheden.

Video proef- en modelwoning
Bent u benieuwd hoe uw woning eruit gaat zien na de werkzaamheden? Bekijk dan hieronder de video over de proef- en modelwoning:

Heeft u vragen?
Stel deze gerust via ons
contactformulier. Of via Facebook, Twitter of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
Onderhoud en renovatie
Status
In voorbereiding