Vertalen / Translate

Prof. Henketstraat en Ernst Casimirstraat

De 36 eengezinswoningen in de Prof. Henketstraat en Ernst Casimirstraat zijn eind jaren 50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we nu aan woningen stellen zijn anders dan toen. Vidomes denkt daarom na over de toekomst van dit complex.

Uitgevoerde activiteiten
Sinds december 2017 zijn we in gesprek met de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners. We hebben met hen de verschillende mogelijke scenario’s, variërend van een eenvoudige opknap- en renovatiebeurt, tot aan verduurzamen tot nul-op-de-meter en sloop en nieuwe woningen bouwen besproken.

Huidige status
We weten inmiddels wat er technisch gezien nodig is om de woningen op te knappen en beter te isoleren en wat dat ongeveer kost. En we weten ook wat de kosten zijn van slopen en nieuwe woningen bouwen. Op dit moment maken we de vergelijking van dit complex met andere complexen van Vidomes waar we ook aan de slag moeten. Zodat we er straks zo zeker mogelijk van zijn dat we het goede doen op de juiste plek.

Wanneer weten we meer?
Dat weten we nu nog niet. Zodra we weten welke richting we opgaan informeren we de Klankbordgroep en overige bewoners.

Meer informatie
Heeft u vragen? Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
In onderzoek
Status
Haalbaarheidsonderzoek