Van der Goesstraat en Van Schuijlenburchstraat

In de wijk Voordijkshoorn in Delft worden 86 maisonnettewoningen aan de Van der Goesstraat en de Van Schuijlenburchstraat gesloopt. Op deze locatie worden 68 twee-, drie-, vierkamerappartementen en 23 eengezinswoningen nieuw gebouwd.

Huidige status
In maart 2019 is de aannemer BAM Wonen bv gestart met de sloopwerkzaamheden. De gebouwen zijn inmiddels allemaal gesloopt. De gemeente voert nu rioleringswerkzaamheden uit rondom de locatie.

Hoe ziet de nieuwbouw eruit?
Er komt een gevarieerd woningaanbod van sociale huurwoningen. Met eengezinswoningen en twee-, drie-,en vierkamerappartementen. De woningen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn voorzien van goede isolatie, installaties en zonnepanelen.  De ruimtelijke procedures (wijziging bestemmingsplan en gecoördineerde omgevingsvergunning) zijn inmiddels afgerond. Het definitieve plan is zo goed als hetzelfde gebleven als het voorlopige nieuwbouwplan.

Heeft u interesse in een van deze nieuwbouwwoningen?
De woningen worden aangeboden via Woonnet-Haaglanden.nl. We verwachten dat dit een paar maanden voor oplevering van de woningen is. Op deze site houden wij u op de hoogte van de definitieve planning.

Heeft u vragen?
Stel deze gerust via ons contactformulier. Of via Facebook, Twitter of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. Voor meer informatie over dit project kunt u ook terecht bij Brenda Muller, Medewerker Projectbegeleiding en Communicatie.

NB Omwonenden worden op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
Nieuwbouw
Status
Bouwvoorbereiding