Vertalen / Translate

Van der Goesstraat en Van Schuijlenburchstraat

In de wijk Voordijkshoorn in Delft worden 86 maisonnettewoningen aan de Van der Goesstraat en de Van Schuijlenburchstraat gesloopt. Op deze locatie worden 68 twee-, drie-, vierkamerappartementen en 23 eengezinswoningen nieuw gebouwd.

Huidige status
Op 4 maart 2019 is de aannemer BAM Wonen bv gestart met de sloopwerkzaamheden. BAM Wonen plaatste na 4 maart hekken om het woongebouw. Daarna is een aanvullende asbestinventarisatie uitgevoerd in de woningen van het complex. Dit was nodig om als eerste het asbest op een verantwoorde manier uit het complex te verwijderen. Pas daarna werden de bouwblokken volledig gesloopt. De nutsbedrijven hebben alle voorzieningen in de complexen verwijderd. De verwachting is dat na de zomer van 2019 de sloop is afgerond.

Hoe ziet de nieuwbouw eruit?
Er komt een gevarieerd woningaanbod van sociale huurwoningen. Met eengezinswoningen en twee-, drie-,en vierkamerappartementen. De woningen worden energiezuinig gebouwd. Ze zijn voorzien van goede isolatie, installaties en zonnepanelen. Er ligt op dit moment een voorlopig nieuwbouwplan. De ruimtelijke procedures (wijziging bestemmingsplan en gecoördineerde omgevingsvergunning) zijn nog niet afgerond. Zodra de ruimtelijke procedures zijn afgerond plannen we de uitvoering van de nieuwbouw.

Heeft u interesse in een van deze nieuwbouwwoningen?
De woningen worden aangeboden via Woonnet-Haaglanden.nl. We verwachten dat dit een paar maanden voor oplevering van de woningen is. Op deze site houden wij u op de hoogte van de definitieve planning.

Heeft u vragen?
Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.Voor meer informatie over dit project kunt u ook terecht bij Brenda Muller, Medewerker Projectbegeleiding en Communicatie.

NB Omwonenden worden op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
Nieuwbouw
Status
Bouwvoorbereiding