Verhuurdersverklaring

Op de verhuurdersverklaring geeft uw huidige of vorige verhuurder aan of u de huur op tijd betaalde en of u overlast veroorzaakte. Heeft u een verklaring van ons nodig? Vraag deze dan eenvoudig aan via het formulier Verhuurdersverklaring aanvragen.

Veel gevraagd over Verhuurdersverklaring

Wat staat er in een verhuurdersverklaring?

In een verhuurdersverklaring staat of u een huurachterstand heeft en of er sprake is van ongewenst huurdersgedrag.

Ik heb een woningaanbieding ontvangen en nu heb ik een verhuurdersverklaring nodig. Wat moet ik doen?

U vraagt uw verhuurdersverklaring eenvoudig aan via het formulier Verhuurdersverklaring aanvragen. Als u een verklaring nodig heeft voor een woning in de regio Haaglanden, dan vragen wij u ook om uw inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden in te vullen. De verhuurdersverklaring staat uiterlijk de volgende werkdag in Mijn Woonnet. De woningcorporatie waar u de woning wilt gaan huren kan de verhuurdersverklaring inzien op Woonnet Haaglanden. U hoeft deze verklaring daarom niet zelf op te sturen.

Vraagt u een verhuurdersverklaring aan voor een woning buiten de regio Haaglanden? Dan sturen wij u deze uiterlijk de volgende werkdag per mail.

Huurt u op dit moment al een woning van Vidomes en komt u in aanmerking voor een andere woning van Vidomes? Dan heeft u geen verhuurdersverklaring nodig.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag