Verhuurderverklaring

Op de verhuurdersverklaring geeft uw huidige of vorige verhuurder aan of u de huur op tijd betaalde en of u overlast veroorzaakte. Heeft u een verklaring van ons nodig? Neem dan contact met ons op.

Veel gevraagd over Verhuurderverklaring

Ik heb een woningaanbieding ontvangen en nu heb ik een verhuurdersverklaring nodig. Wat moet ik doen?

Bij Vidomes vraagt u uw verhuurdersverklaring aan via het algemeen contactformulier. Kies voor ‘aanvragen verhuurdersverklaring’ en vermeld in de toelichting uw inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden. Als u een verklaring nodig heeft voor een woning buiten de regio van Woonnet Haaglanden, dan hoeft u geen inschrijfnummer te vermelden. De verhuurdersverklaring staat uiterlijk de volgende werkdag in Mijn Woonnet. De woningcorporatie waar u de woning wilt gaan huren kan de verhuurdersverklaring inzien op Woonnet Haaglanden. U hoeft deze verklaring daarom niet zelf af te geven.

Huurt u op dit moment al een woning van Vidomes en komt u in aanmerking voor een andere woning van Vidomes? Dan heeft u geen verhuurdersverklaring nodig.

Wat staat er in een verhuurdersverklaring?

In een verhuurdersverklaring staat of u een huurachterstand heeft en of er sprake is van ongewenst huurdersgedrag.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag