Verhuurdersverklaring

Op de verhuurdersverklaring geeft uw huidige of vorige verhuurder aan of u de huur op tijd betaalde en of u overlast veroorzaakte. Heeft u een verklaring van ons nodig? Vraag deze dan eenvoudig aan via het formulier Verhuurdersverklaring aanvragen.

Veel gevraagd over Verhuurdersverklaring

Wat staat er in een verhuurdersverklaring?

Algemeen

In een verhuurdersverklaring staat of u een huurachterstand heeft en of er sprake is van ongewenst huurdersgedrag.

Ik heb een woningaanbieding ontvangen en nu heb ik een verhuurdersverklaring nodig. Wat moet ik doen?

Algemeen

U vraagt uw verhuurdersverklaring eenvoudig aan via het formulier Verhuurdersverklaring aanvragen. Als u een verklaring nodig heeft voor een woning in de regio Haaglanden, dan vragen wij u ook om uw inschrijfnummer van Woonnet Haaglanden in te vullen. De verhuurdersverklaring staat uiterlijk de volgende werkdag in Mijn Woonnet. De woningcorporatie waar u de woning wilt gaan huren kan de verhuurdersverklaring inzien op Woonnet Haaglanden. U hoeft deze verklaring daarom niet zelf op te sturen.

Vraagt u een verhuurdersverklaring aan voor een woning buiten de regio Haaglanden? Dan sturen wij u deze uiterlijk de volgende werkdag per mail.

Huurt u op dit moment al een woning van Vidomes en komt u in aanmerking voor een andere woning van Vidomes? Dan heeft u geen verhuurdersverklaring nodig.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag