Vertalen / Translate

Projecten

Weergavetype

Zoetermeer Duurzaamheidsmaatregelen

Vidomes geeft de aarde graag goed door aan toekomstige generaties. Daarom voeren we onderhoudswerkzaamheden uit om de 98 woningen (platte daken) in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer te verbeteren.

Rijswijk In onderzoek

Het complex aan de Louis Davidsstraat bestaat uit 90 appartementen en 2 bedrijfsruimtes en is begin jaren ’60 gebouwd. De eisen die we tegenwoordig stellen aan woningen zijn anders dan toen. Vidomes heeft daarom besloten om de woningen van de...

Delft In onderzoek

De 36 eengezinswoningen in de Prof. Henketstraat en Ernst Casimirstraat zijn eind jaren 50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we nu aan woningen stellen zijn anders dan toen. Vidomes denkt daarom na over de toekomst van dit complex.

Delft Groot onderhoud

Onderhoud en duurzaamheidsmaatregelen aan 52 seniorenappartementen in de wijk Buitenhof in Delft.

Zoetermeer Duurzaamheidsmaatregelen

In Zoetermeer hebben wij een mooi aanbod voor zonnepanelen gedaan aan de bewoners in de straten Lessingzijde, Shawzijde, Ibsenzijde, Pinterzijde, Shakespearezijde, Sartrezijde en Rostandzijde.

Delft In onderzoek

De woningen aan de Westeinde en in de omgeving zijn eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen zijn anders dan toen. Vidomes denkt na over de toekomst van deze woningen.

Delft Onderhoud en renovatie

Het Jacob Gilleshof in Delft is eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen, zijn anders dan toen. Vidomes voert daarom onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit in het complex.

Rijswijk Nieuwbouw

Vidomes bouwt 42 energiezuinige sociale huurwoningen aan de Rijswijkse Idenburglaan.