Projecten

Weergavetype

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Samen met bewoners nadenken over de toekomst van 270 woningen in Leidschendam; het project 'Doe Mee'.

Delft Duurzaamheidsmaatregelen

Onze duurzaamheidsambities zijn groot. Daarom speelt duurzaamheid een rol bij alle afwegingen die we maken over wonen, bouwen, beheren en werken.

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen aan de Nieuwstraat 24a t/m 32f in Leidschendam-Voorburg.

Delft Groot onderhoud

Vidomes en bouwbedrijf ERA Contour zijn gestart met het groot onderhoud van 66 portiekwoningen. De bewoners krijgen een modernere, duurzamere woning met meer wooncomfort.

Zoetermeer Groot onderhoud

Vidomes werkt momenteel een plan uit om de woningen van het gebouw aan de Zoetermeerse Roggeakker op te knappen en toekomstbestendig te maken.

Delft Sloop/nieuwbouw

In juni 2017 nam Vidomes het sloopbesluit voor het woongebouw. De 86 woningen worden gesloopt en er komt nieuwbouw voor terug. Onze RvC stemde in oktober 2017 in met het investeringsbesluit voor het voorlopige nieuwbouwplan.

Rijswijk Groot onderhoud

We voeren noodzakelijk onderhoud uit aan de woningen en het gebouw aan de Hoogkamerlaan. De woningen worden ook energiezuiniger én comfortabeler. Een lagere energierekening en meer wooncomfort voor onze huurders dus!

Zoetermeer Groot onderhoud

De 183 woningen aan het Haagsebos in Zoetermeer zijn flink opgeknapt en energiezuiniger gemaakt.

Leidschendam - Voorburg Nieuwbouw

Samen met de gemeente ontwikkelen Vidomes en WoonInvest sociale huurwoningen aan de De Star in Leidschendam en Rijnlandlaan in Voorburg.

Rijswijk Sloop/nieuwbouw

Vidomes wil 30 eengezinswoningen en 4 bedrijfsruimten aan de Rijswijkse Idenburglaan slopen. Hier komen 42 nieuwe sociale huurwoningen voor terug.

Zoetermeer Sloop/nieuwbouw

Samen met de gemeente Zoetermeer en onze collega-corporaties De Goede Woning en Vestia vernieuwen we delen van de Zoetermeerse wijk Palenstein.