Projecten

Weergavetype

Rijswijk Nieuwbouw

Vidomes sloopt 30 eengezinswoningen en 4 bedrijfsruimten aan de Rijswijkse Idenburglaan. Hier komen 42 nieuwe sociale huurwoningen voor terug.

Zoetermeer Groot onderhoud

We verbeteren de woningen in de galerijflats aan Vreebos 1-51 door groot onderhoud uit te voeren. Hierdoor worden de woningen energiezuiniger, veiliger en comfortabeler. Zo kan er weer jarenlang prettig gewoond worden. Heembouw voert de...

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Samen met bewoners nadenken over de toekomst van 270 woningen in Leidschendam; het project 'Doe Mee'.

Delft Duurzaamheidsmaatregelen

Onze duurzaamheidsambities zijn groot. Daarom speelt duurzaamheid een rol bij alle afwegingen die we maken over wonen, bouwen, beheren en werken.

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen aan de Nieuwstraat 24a t/m 32f in Leidschendam-Voorburg is klaar.

Delft Groot onderhoud

Vidomes en bouwbedrijf ERA Contour zijn in 2017 gestart met het groot onderhoud van 66 portiekwoningen. De bewoners krijgen een modernere, duurzamere woning met meer wooncomfort.

Zoetermeer Overig

We maken pas op de plaats en leggen de opties voor groot onderhoud en sloop / nieuwbouw naast elkaar. De bewoners zijn hier in juni 2018 over ingelicht.

Delft Sloop/nieuwbouw

In juni 2017 nam Vidomes het sloopbesluit voor het woongebouw. De 86 woningen worden gesloopt en er komt nieuwbouw voor terug. Onze RvC stemde in oktober 2017 in met het investeringsbesluit voor het voorlopige nieuwbouwplan.

Rijswijk Groot onderhoud

We voeren noodzakelijk onderhoud uit aan de woningen en het gebouw aan de Hoogkamerlaan. De woningen worden ook energiezuiniger én comfortabeler. Een lagere energierekening en meer wooncomfort voor onze huurders dus!

Zoetermeer Groot onderhoud

De 183 woningen aan het Haagsebos in Zoetermeer zijn flink opgeknapt en energiezuiniger gemaakt.