Zelf groen onderhouden rondom uw complex

Rond veel van onze complexen liggen gemeenschappelijke tuinen of stroken groen. Onze vaste hoveniersbedrijven onderhouden deze voor u. Maar wist u dat u als bewoner(s) dit ook zelf mag doen? Op deze pagina vindt u meer informatie over het groenonderhoud rondom uw complex.

Als u zelf het onderhoud doet, dan bespaart u bijvoorbeeld op de servicekosten én bepaalt u zelf hoe het groen rond uw complex eruitziet. Samen met andere bewoners kiest u de planten en bloemen die u mooi vindt. Zo heeft u op een leuke manier contact met elkaar én werkt u ontspannen in de buitenlucht aan een prachtige, groene omgeving. Wel gelden er een aantal spelregels. We leggen ze graag uit in onze video hieronder.

Heeft u groene vingers en vindt u tuinieren leuk en wilt u de tuin of groenstrook bij uw complex zelf verzorgen? Neem dan contact met ons op via vidomes.nl/contact.

Veel gevraagd over Zelf groen onderhouden rondom uw complex

Mag ik gebruik maken van de algemene tuin, achter of voor mijn woongebouw?

Algemeen

Ja, u mag gebruik maken van de algemene tuin, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om er spullen voor een lange tijd te plaatsen, zoals tuinmeubelen, speeltoestellen en zwembaden. Maakt u gebruik van de algemene tuin? Houdt u dan rekening met uw buren en omwonenden en zorg ervoor dat u geen overlast veroorzaakt.

Heeft u vragen over het gebruik van de algemene tuin? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag