Sleutels bijbestellen

Er zijn verschillende typen sleutels. U heeft natuurlijk een huissleutel. En in sommige woongebouwen hebben bewoners een handzender, tag of gecertificeerde sleutel voor bijvoorbeeld de algemene ruimte of een parkeerplaats. Wilt u een van deze sleutels bij bestellen? Zie de vragen hieronder.

Ik wil sleutels van mijn woning laten bijmaken.

Wilt u extra sleutels van uw woning laten maken, dan kunt u dat zelf doen bij de sleutelmaker. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

Het kan voorkomen dat de sleutel van uw voordeur ook gebruikt wordt voor de algemene toegangsdeur. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, dan kunt u deze niet zelf bij laten maken. Neemt u hiervoor contact op met ons KlantContactCentrum.

Ik wil een handzender of tag (bij)bestellen.

In sommige woongebouwen is een handzender of een tag nodig om toegang te krijgen tot bijv. de entree, een parkeerplaats, garage of berging.

Als deze handzender of tag niet meer goed werkt, verloren is of u heeft er eentje extra nodig, neem dan contact op met ons KlantContactCentrum. Aan het bijbestellen van een tag of handzender zijn kosten verbonden.

Ik wil een sleutel (bij)bestellen van de algemene ruimte.

De sleutels van de algemene ruimtes zijn vaak gecertificeerde sleutels die u niet zelf kunt laten bijmaken. Neemt u hiervoor contact op met ons KlantContactCentrum.

Het kan voorkomen dat de sleutel van uw voordeur ook gebruikt wordt voor de algemene toegangsdeur. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, dan kunt u deze niet zelf bij laten maken. Neemt u hiervoor ook contact op met ons KlantContactCentrum.

Aan het bijbestellen van sleutels zijn kosten verbonden.

Ik ben de sleutels van mijn woning kwijt.

Bent u uw huissleutel verloren en heeft u geen sleutel meer? Dan kunt u zelf een slotenmaker inschakelen. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

Het kan voorkomen dat de sleutel van uw voordeur ook gebruikt wordt voor de algemene toegangsdeur. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, neemt u dan contact op met ons KlantContactCentrum.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag