Sleutels inleveren

Als u gaat verhuizen, levert u de sleutels in bij de opzichter. Dit doet u op de laatste dag van de huur tijdens de eindcontrole. De opzichter kijkt tijdens de eindcontrole of u de woning netjes en volgens afspraak achterlaat.

Veel gevraagd over Sleutels inleveren

Hoe lever ik mijn sleutels in?

Algemeen

Bij vertrek levert u alle sleutels in. Hiervoor maakt u een afspraak met onze opzichter die bij de eindcontrole aanwezig is. Hoeveel sleutels er bij uw woning horen ziet u terug op de inventarislijst. Deze lijst heeft u bij het begin van de huur ontvangen. Heeft u extra sleutels laten bijmaken? Lever deze dan ook bij ons in. Zijn er binnendeuren met een slot? Dan moeten de sleutels daarvan aanwezig zijn. U kunt de sleutel in de binnendeur laten zitten.

Ik heb mijn huur opgezegd en er ontbreken sleutels. Wat nu?

Algemeen

De kosten van de ontbrekende sleutels brengen wij u in rekening. U ziet deze op de eindafrekening.

Ik heb de huur opgezegd. Ik kan de sleutels niet op tijd inleveren. Wat nu?

Algemeen

We rekenen erop dat u op de afgesproken dag de sleutels inlevert. Wij maken afspraken met nieuwe huurders en willen die nakomen. Lukt het u door omstandigheden toch niet? Neem dan contact met ons op via vidomes.nl/contact.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag