Parkeerruimtes en bergingen

Zoekt u een eigen parkeerplaats, een garagebox of berging? Vidomes biedt rondom haar complexen meerdere parkeerruimtes, garageboxen en bergingen aan.

Veel gevraagd over Parkeerruimtes en bergingen

Waar vind ik het actuele aanbod van parkeerruimtes en bergingen?

Kijk op aanbod parkeerruimtes voor ons meest actuele aanbod parkeerruimten of op aanbod bergingen voor het aanbod van onze bergingen.

Wat is de volgorde van de toewijzing van een garagebox, berging of parkeerplaats?

Wij hanteren deze voorrangsregels:

  1. Vidomes-huurders uit het betreffende woongebouw. Hoe lang u in deze woning woont, bepaalt de volgorde van aanbieding. De huurder die het langst in het complex woont en interesse toont, krijgt als eerste een aanbieding.
  2. Vidomes-huurders uit de wijk. Ook hier bepaalt de woonduur de volgorde.
  3. Huurders uit de wijk, die geen woning van Vidomes huren.
  4. Huurders van omliggende wijken, die geen woning van Vidomes huren.
  5. Bewoners die nog geen garagebox, berging of parkeerplaats in het complex hebben, krijgen voorrang op de bewoners die dat al wel hebben.

Goed om te weten:

  • Niet-huurders van Vidomes betalen 21% BTW bovenop de huurprijs per maand.
  • Alleen als u in aanmerking komt voor een berging of parkeerplaats, neemt Vidomes telefonisch contact met u op.

Hoe huur ik een parkeerruimte of berging?

Heeft u interesse in een parkeerruimte of berging die wij aanbieden op onze website? Geef dit dan aan ons door via het interesseformulier. Als u in aanmerking komt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zijn er nog bijkomende kosten als ik een parkeerplaats, berging of garagebox wil huren?

Ja, u betaalt eenmalig € 12,82 administratiekosten bij aanvang van het huurcontract. Niet-huurders van Vidomes betalen 21% BTW bovenop de huurprijs per maand. Dit geldt ook voor huurders die een parkeerplaats, berging of garagebox huren die niet bij het complex hoort waar zij wonen.

Ik kom in aanmerking voor een parkeerplaats of berging. Hoe gaat het nu verder?

Bent u de kandidaat? U ontvangt dan van ons een uitnodiging voor het tekenen van de huurovereenkomst. Samen met deze uitnodiging krijgt u ook de eerste verhuurnota. De afspraak vindt plaats bij een van onze wijkkantoren. U krijgt tijdens deze afspraak ook de sleutels, toegangspas of tag.

Kan ik een parkeerplaats huren voor mijn scootmobiel?

Of u een opstelplaats voor uw scootmobiel kunt huren, hangt af van uw woongebouw. Niet elk gebouw heeft hiervoor de mogelijkheden. Is dat wel het geval, dan stelt de verhuurconsulent een overeenkomst op. Heeft u vragen over het ruilen of overnemen van een scootmobielopstelplek? Neem dan contact op met uw wijkbeheerder of wijkmeester. Als we geen opstelplaatsen voor scootmobielen hebben in het betreffende complex, neemt u contact op met het loket Wmo. De voorwaarden zijn per gemeente verschillend.

Wanneer krijg ik de sleutels van mijn parkeerruimte of berging?

Wij maken met u een afspraak voor het tekenen van het contract en dan vindt ook de sleuteloverdracht plaats.

Waar vraag ik een parkeervergunning aan?

U vraagt een parkeervergunning aan bij uw gemeente.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag