Vertalen / Translate

1-op-1-bezichtiging

We kiezen voor een 1-op-1-bezichtiging als de vertrekkende huurder nog in de woning woont. Vidomes geeft u het telefoonnummer om zelf een afspraak te maken met de vertrekkende huurder. U gaat bij de vertrekkende huurder langs en bekijkt de woning dan samen.

1-op-1-bezichtiging

Kan ik tijdens de bezichting afspraken maken over overname van zaken?

Ja, tijdens de bezichtiging kunt u eventueel afspraken maken over overname van zaken. Wacht niet te lang met bellen. Hoe eerder u langsgaat, hoe groter de kans dat u afspraken kunt maken over overname. U bepaalt zelf of u deze goederen wel of niet te accepteert. Vidomes is hier geen partij in.

Ik heb mijn interesse getoond en mijn gegevens geüpload op MijnWoonnet. Wanneer hoor ik of ik in aanmerking kom?

Na ontvangst van uw gegevens controleren wij deze. Voldoet u aan de gestelde eisen? En zijn uw gegevens compleet, leesbaar en op tijd aangeleverd? Dan komt u in aanmerking voor de woning. U ontvangt een uitnodiging per mail van ons om de huurovereenkomst van uw nieuwe woning te tekenen. Vidomes controleert alle gegevens zeer zorgvuldig. Komt u niet in aanmerking? Dan laten wij dit per e-mail weten en melden wij u af voor deze woning bij Woonnet Haaglanden. U kunt geen bezwaar maken tegen onze beslissing.

Hoe maak ik van een papieren document een digitaal bestand?

Hieronder vindt u twee manieren om dit om te zetten naar een digitaal bestand.

  1. U scant uw papieren documenten. Veel printers en kopieermachines kunnen tegenwoordig bestanden naar u toe mailen. U stuurt ons vervolgens het scanbestand toe.
  2. U maakt per document een foto. Zorg dat het document goed leesbaar is en dat het hele document er recht op staat.

Tip 1: maak de foto’s zonder flitser en zorg voor een rustige achtergrond.

Tip 2: Wilt u het scanbestand of de foto’s zoveel mogelijk in 1 e-mail versturen? Goed om te weten: Vidomes kan maximaal 7 MB ontvangen in 1 e-mail.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag