Vertalen / Translate

Koopwoning zoeken

Bent u op zoek naar een koopwoning? Vidomes heeft verschillende woningen in diverse prijscategorieën te koop. Van appartement tot eengezinswoning in Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Den Haag en Delft. In iedere gemeente hebben wij één makelaar geselecteerd die voor ons de woningen bezichtigt met kandidaten en de koopovereenkomst sluit.

Wij verkopen een aantal van deze woningen volgens het Koopgarant-principe. Dit levert een voordeel op van 15% tot 25% op de marktwaarde. En wij kopen de woning terug als u deze wilt verkopen.

Veel gevraagd over Koopwoning zoeken

Waar vind ik het aanbod van koopwoningen?

De woningen die wij te koop aanbieden vindt u op externe website.

Ik wil mijn Koopgarant-woning verkopen. Wat moet ik doen?

Heeft u een Koopgarant-woning van Vidomes gekocht en wilt u deze weer verkopen? In de brochure Vidomes Koopgarant terugkoop leest u welke stappen u moet nemen.

Hoe werkt Koopgarant?

Alle informatie over Koopgarant leest u in de brochure Vidomes Koopgarant.

Kan ik als koper zelf een notaris kiezen?

Voor het passeren van de leveringsakte werken wij met vaste lokale projectnotarissen. Voor een hypotheekakte kunt u zelf een notaris kiezen. Maar omdat u de leverings- en hypotheekakte tegelijkertijd ondertekent, is het eenvoudiger om ook de hypotheekakte bij de projectnotaris te regelen.

Kan ik onderhandelen over de koopprijs?

Ja dat kan, tenzij anders vermeld. Wij werken met vraagprijzen. De vraagprijs bepalen wij aan de hand van het taxatierapport. Dit rapport stelt een onafhankelijk taxateur voor ons op.

Ik wil een bezichtiging plannen voor een koopwoning van Vidomes. Hoe werkt dit?

Vidomes werkt met externe makelaars. Bij elke koopwoning wordt de betrokken makelaar vermeld. U kunt zelf een afspraak maken met de makelaar. Bekijk het actuele overzicht van onze koopwoningen op deze externe website.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag