Nieuws

Ons jaarverslag 2023 is verschenen!

In 2023 hebben we samen met gemeenten, bouwbedrijven, welzijns- en zorgpartijen, collega-corporaties, leveranciers en vele andere partners mooie resultaten behaald. U leest het in ons jaarverslag.

Stakeholdersevent 504X311

Hoe mevrouw Boots haar buurt elke dag wat mooier maakt

Je bent nooit te oud om initiatief te nemen. Dat geldt zeker voor mevrouw Boots. Deze 84-jarige huurder draagt al jaren haar steentje bij aan een fijne woonomgeving. Samen met de gemeente en Vidomes krijgt ze veel voor elkaar.

Mevrouw Boots 510X340

Prettig wonen is iets van ons samen

Bij Vidomes hebben we een duidelijke missie: “Samen werken aan betaalbaar en prettig wonen voor iedereen. Nu en in de toekomst.” ‘Samen’ is daarin voor mij een belangrijk onderdeel. Natuurlijk zetten wij ons met alle collega’s dagelijks in voor prettig wonen. Maar ook als huurder kunt u een belangrijk steentje bijdragen.

VID Strategische Visie Samen Doorpakken

KlantContactCentrum: “80% van de vragen handelen we direct af”

Het KlantContactCentrum (KCC) van Vidomes is het telefonische en online aanspreekpunt voor huurders. Manager Arie van der Wacht vertelt hoe zijn team de dienstverlening elke dag probeert te verbeteren. Zelfs huurders kunnen bijdragen aan een betere telefonische bereikbaarheid.

KCC Nieuwsbericht

Aangescherpte wetgeving rondom scootmobielen

Vanaf 1 juli zijn de wettelijke regels voor de brandveiligheid verder aangescherpt. Er staat nu nadrukkelijk in de wet dat er geen scootmobielen mogen staan in vluchtroutes in de algemene ruimten. Maar wat als er geen stallingsruimte voor scootmobielen is in uw gebouw? Daar zijn we over in gesprek met gemeenten en de Veiligheidsregio Haaglanden.

Scootmobiel Nieuwsbericht

Beperk water- en hitteoverlast

We zien het steeds vaker in de zomer: wateroverlast in tuinen door hoosbuien, grondverzakkingen door droogte en hitte die in de woning blijft hangen. Hoe kunnen we daar samen beter rekening mee houden?

Thermometer

Nieuwe app helpt leefbaarheid in de wijk bewaken

Onze wijkbeheerders en wijkmeesters lopen sinds kort vaker met de mobiele telefoon in de hand door uw straat of woongebouw. Zij gebruiken een nieuwe app: de beeldkwaliteitsapp. Wat houdt dat precies in?

Ontwerp Zonder Titel (2)

We starten met APK’s van onze woningen

Heeft u een serviceabonnement bij ons? We hebben nu iets extra’s en nieuws: we komen uit voorzorg langs bij huurders om onderdelen te controleren die onder het SA vallen. Een gratis APK-check!

Klusvrouwen 510X340