Nieuws

Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten.

Het is vandaag de Dag van de Duurzaamheid! We geven u graag een paar tips om te besparen. Want energiezuinig wonen vinden we belangrijk voor uw portemonnee en het milieu.

Als je het niet goed kunt vinden met je buren, kan bemiddeling en mediation uitkomst bieden. De gemeente Delft organiseert 21 september een informatiebijeenkomst hierover.

De E-deal Aardgasvrij voor de Delftse wijk Voorhof-Oost is een feit! Op 28 augustus zetten de gemeente Delft en de vastgoedeigenaren Vidomes, DUWO, Woonbron, Woonhave, Vestia en VVE Multatuliweg hun handtekening onder deze energiedeal.

De gemeente Leidschendam-Voorburg start half augustus een campagne voor mensen die minder zelfredzaam zijn, of dit dreigen te worden

Per 1 september is Ina Sjerps - lid van de Raad van Commissarissen van Vidomes - benoemd tot gemeentesecretaris in Rotterdam. Vanwege deze benoeming in Rotterdam legt zij per direct het lidmaatschap van de RvC van Vidomes neer.

Hoe heeft Vidomes het in 2016 gedaan? Zijn we tevreden en hebben we onze ambities waargemaakt? U leest er meer over in ons jaarverslag met daarbij de jaarrekening.

Onze tweede nieuwsbrief van dit jaar staat weer vol informatie. Wist u bijvoorbeeld dat u de huur niet op de eerste van de maand hoeft op te zeggen? Maar dat dit op elke werkdag kan.

Een fris uiterlijk, kortere teksten en makkelijker een antwoord vinden op uw vraag. Met onze nieuwe website kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Vanaf 31 mei kunt u twee elektrische poolauto’s van Vidomes op de weg tegenkomen. Dit zijn de eerste elektrische auto’s die onze medewerkers gebruiken voor afspraken in de wijk.

Op 29 maart zetten de gemeente, de corporaties Vidomes, De Goede Woning en Vestia en netwerkbeheerder Stedin hun handtekening onder deze deal.

Vidomes heeft het definitieve besluit genomen om twee flats aan de Dirc van de Doortogelaan en de Goeswijn van der Poellaan in Zoetermeer te slopen.

Vanaf januari maakt Vidomes een stap naar digitaal betalen. We bieden onze huurders via sms, e-mail en brief de mogelijkheid om via iDEAL te betalen.