Vertalen / Translate

Nieuws

Per 1 juli 2019 verandert een aantal belangrijke regels. Het kan zijn dat deze veranderingen gevolgen hebben voor uw status (bijvoorbeeld starter of doorstromer) en uw inschrijfduur.

Heeft u een kraan lang niet gebruikt? Dan kan de legionellabacterie in het stilstaande water groeien, zeker als het water lauwwarm is. Hoe kunt u een besmetting met de legionellebacterie voorkomen?

Huurders Vidomes kunnen huurbevriezing of huurverlaging aanvragen Eind april informeerde woningcorporatie Vidomes haar huurders per brief over de jaarlijkse huuraanpassing. Om te voorkomen dat de huurprijs voor huurders te hoog wordt, hanteert...

Koolmonoxide complex Mgr. Bekkerslaan in Rijswijk. Gisteravond is er in een garagebox onder de Johan Frisoflat aan de Mgr. Bekkerslaan in Rijswijk koolmonoxide vrijgekomen. In dit bericht een update.

In de maanden april en mei kunnen onze huurders ideeën indienen om de leefbaarheid in hun complex of wijk te vergroten. Met de actie 'Plant je idee' stimuleren we onze bewoners om hun ideeën bij ons aan te leveren. Voor het uitvoeren van het beste...

Per 1 april 2019 werkt Vidomes samen met 2 nieuwe aannemers: Bouwbedrijf Huurman Leiden BV en Meerbouw Rotterdam BV. Op 4 maart werden de contracten ondertekend tijdens een feestelijk moment bij Vidomes.