Duurzaamheidsvisie

De wereld vraagt om duurzaamheid. Onze aarde wordt beïnvloed door de schadelijke effecten die mensen en organisaties veroorzaken. De luchtkwaliteit verslechtert, bossen en gronden worden vernietigd en voor veel materialen worden schadelijke metalen gebruikt. Ook produceren we nog steeds te veel plastic. De aarde kan zich onvoldoende herstellen en warmt op. Dit heeft grote gevolgen voor ons allemaal. 

Als maatschappelijk betrokken organisatie leveren we graag onze bijdrage aan een duurzame wereld. Daarom stelden we een aantal duurzaamheidsambities tot 2050 op. Onze eindbestemming is: ‘Zorgen voor goed en betaalbaar wonen zónder belasting van het milieu’.

Op basis van de opgedane ervaringen actualiseren we regelmatig onze duurzaamheidsvisie en maken we telkens keuzes voor te volgen en te verkennen haalbare en wenselijke routes. Dit betekent dat duurzaamheid een rol speelt bij alle afwegingen die we maken over energietransitie, klimaatadaptatie, circulariteit, wonen en werken. Dit zijn dan ook de vijf pijlers uit onze duurzaamheidsvisie.

Bekijk de samenvatting van onze duurzaamheidsvisie

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag