Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, stemt u in met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.vidomes.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, stemt u in met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website van Vidomes

Vidomes werkt zorgvuldig in het samenstellen en onderhouden van haar website. Toch kan Vidomes geen garantie geven dat de informatie op deze website altijd juist, volledig en actueel is. Ook garandeert Vidomes niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Vidomes is niet aansprakelijk voor de inhoud van de informatie van haar website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Vidomes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar door Vidomes wordt verwezen of websites die verwijzen naar de website van Vidomes.

Wijzigingen

Vidomes behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden bezoekers aan geregeld na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.