Vertalen / Translate

Stage en traineeship

Naast het opleiden en ontwikkelen van onze “eigen” medewerkers willen wij graag jong talent warm krijgen voor een succesvolle carrière binnen de corporatiesector. Wij zijn ervan overtuigd dat jij veel van ons kunt leren en wij zeker ook van jou!

Ben je enthousiast, leergierig, een echte doorzetter en maak je snel contact? Lees dan vooral verder.

Stage
Vidomes is een erkend leerbedrijf, zoals dat wordt genoemd. Daar zijn we trots op. Wij zijn aangesloten bij Ecabo en zoeken dan ook regelmatig stagiaires. Of je nu een stageplek zoekt voor acht, twintig weken of een heel jaar (afstudeeropdracht), je bent van harte welkom!

Zelf een specifieke stageopdracht?
Laat ons weten wie je bent en waar je naar op zoekt bent. Je bent vrij in de vorm hoe je dit doet. Creativiteit vinden we leuk.

Je mag natuurlijk altijd open solliciteren naar een stageplaats.Stuur hiervoor een mail met je wensen, motivatie en cv naar vacature@vidomes.nl.

Traineeship
Vidomes doet mee aan een traineeprogramma voor hbo- en wo'ers. Corporaties in beweging is een samenwerkingsverband in de regio Haaglanden/Rijnmond. Zestien corporaties werken samen aan het thema duurzame inzetbaarheid. Vijf corporaties; Vidomes, SOR, Havensteder, WVH, Rondom Wonen, Ressort Wonen en twee samenwerkingspartners; SVH en Maaskoepel bieden gezamenlijk afgestudeerde hbo- en wo’ers de unieke kans om per 1 oktober 2019 een uitdagend traineeprogramma te volgen voor anderhalf jaar.