Roggeakker

Het complex Roggeakker gaat plaats maken voor nieuwbouwwoningen. Vidomes heeft besloten om de huidige woningen in het complex te slopen.

In eerste instantie was het plan om groot onderhoud uit te voeren in het complex. Maar de kosten hiervoor bleken veel hoger te zijn dan we hadden verwacht. Buiten de hoge kosten stonden in de plannen ook nog niet alle werkzaamheden die nodig waren om het complex echt klaar te maken voor de toekomst. Zoals het isoleren van alle buitengevels en het gasloos maken van de woningen. Ook de onveilige hoekjes in het complex konden we niet oplossen met de huidige plannen. Om deze redenen is besloten om de woningen te slopen en nieuwbouw terug te plaatsen.

Planning start sloop 6 april 2021 

De vaste bewoners van het complex Roggeakker hebben inmiddels een andere woning gevonden.  De planning voor de start van de sloop is 6 april 2021. Op die datum plaatsen we om het complex bouwhekken. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om als buitenstaander het terrein te betreden. De sloper begint eerst met het op een verantwoorde manier te verwijderen van het asbest uit het complex. Dit doen ze voordat ze overgaan met het volledig slopen van de complexen. Rond juni 2021 verwachten we dat er gestart wordt met het daadwerkelijk afbreken van het complex.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Aanbod
Huur
Plaats
Zoetermeer
Soort
Sloop/nieuwbouw
Status
In uitvoering