Schade melden

Is uw inboedel beschadigd? Bijvoorbeeld door een lekkende waterleiding? Meld dit dan bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. Zorg er voor dat u goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat het huurdersbelang onderdeel is van uw inboedelverzekering.

Veel gevraagd over Schade melden

Ik heb schade en stel Vidomes hiervoor aansprakelijk. Wat kan ik doen?

Heeft u schade en vindt u dat Vidomes verantwoordelijk hiervoor is? Laat het ons dan zo snel mogelijk schriftelijk weten. Vul het schadeformulier en geef hierin aan waarin en waarom u ons aansprakelijk stelt. Na ontvangst van de melding nemen wij contact met u op. We kijken dan of het terecht is dat u ons aansprakelijk stelt. Als het nodig is, komen wij bij u langs om de schade te bekijken.

Hoe voorkom ik schade aan mijn woning door winterweer?

Zo voorkomt u bevriezing: - Strooi zout in een kunststof regenpijp of een kunststof balkonafvoer. - Tap en sluit waterkranen af in niet-verwarmde ruimtes. Bent u een langere periode niet thuis? Laat de centrale verwarming dan op minimaal 10 graden Celsius staan.

Ben ik verzekerd tegen glasschade?

De meeste huurders betalen maandelijks een klein bedrag in de servicekosten voor de glasverzekering. Onder deze glasverzekering vallen reparaties en vervanging bij normale slijtage en ouderdom. Heeft u als u huurder zelf de schade veroorzaakt, dan zijn de kosten voor uw rekening.

In uw huurovereenkomst staat of u een glasverzekering heeft afgesloten. Heeft u geen glasverzekering via ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan kunnen wij dat voor u regelen.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag