Huurdersraad

De Huurdersraad Vidomes komt op voor de belangen van huurders van Vidomes. De Huurdersraad bestaat in principe uit 10 leden (allen huurder bij Vidomes):  een voorzitter, een vicevoorzitter en acht algemeen bestuursleden.  

De Huurdersraad en Vidomes overleggen regelmatig met elkaar over vele onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan beleidszaken, zoals huuraanpassingen, renovatie- en sloopplannen, energiebesparende maatregelen en groot woningonderhoud. Een overzicht van deze onderwerpen vindt u op de website van de Huurdersraad. 

Veel gevraagd over Huurdersraad

Wat doet de Huurdersraad?

Algemeen

De Huurdersraad Vidomes komt op voor de belangen van alle huurders van Vidomes. De Huurdersraad bestaat uit 10 leden (allen huurder bij Vidomes): een voorzitter, een vicevoorzitter en acht algemeen bestuursleden.

De Huurdersraad heeft regelmatig contact met alle bewonerscommissies, maar ook individueel met huurders. Zo weet men wat er speelt bij huurders, welke vragen bewoners hebben of welke problemen ze ervaren. Kijk voor meer informatie op de website van de Huurdersraad Vidomes.

De Huurdersraad en Vidomes overleggen regelmatig met elkaar over vele onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan beleidszaken, zoals:

  • huuraanpassingen
  • renovatie- en sloopplannen
  • energiebesparende maatregelen
  • groot woningonderhoud
  • behouden van het aantal betaalbare sociale huurwoningen
  • leefbaarheid
  • zorg

Wat is de samenstelling van de Huurdersraad?

Algemeen

De Huurdersraad Vidomes bestaat in principe uit 10 leden: een voorzitter, een vicevoorzitter en acht algemeen bestuursleden. Allen zijn ze ook huurder bij Vidomes. 

De acht algemeen bestuursleden vertegenwoordigen de werkgemeenten van Vidomes: Delft, Den Haag (Leidschenveen), Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer. Zij overleggen regelmatig met de lokale bewonerscommissies en spreken ook met huurders uit deze gemeenten.  

De Huurdersraad beschikt over een eigen kantoorruimte in Zoetermeer.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag