Start woonbelevingsonderzoek 2019-2020

Vidomes verhuurt ongeveer 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. We vinden het belangrijk om te weten hoe tevreden onze huurders zijn over het wonen en hun woonomgeving. Daarom start 11 december 2019 het 'Woonbelevingsonderzoek'. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om onze woningen en buurten te verbeteren. U kunt meedoen tot begin 2020.

Waar gaat het onderzoek over?
Onderzoeksbureau 'Tevreden.nl' voert het onderzoek uit. Voor het onderzoek benaderen we u via e-mail, sms of telefoon. De vragen gaan over de woning, de woonomgeving en duurzaamheid.

Uw mening is belangrijk
Aan het vorige onderzoek hebben maar liefst 5.000 huurders meegewerkt. Wordt u als huurder van Vidomes benaderd voor het onderzoek? Dan hopen we (weer) op uw medewerking!

Privacy
Uw deelname is anoniem, behalve als u duidelijk aangeeft dat wij contact met u mogen opnemen. We gebruiken de gegevens alleen voor dit onderzoek. De uitkomsten zetten we in 2020 op vidomes.nl en in onze nieuwsbrief.

Win een cadeaukaart
Uw medewerking kan een leuk extraatje opleveren! Onder alle deelnemers aan dit onderzoek verloten we namelijk een VVV-cadeaukaart van €100.

Heeft u vragen over het woonbelevingsonderzoek?
Neem dan gerust contact op via www.vidomes.nl/contact. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.