Vidomes tekent intentieovereenkomst voor aankoop 37 nieuwbouw sociale huurwoningen in Leidschendam-Voorburg

Vidomes heeft een overeenkomst gesloten waarin zij haar intentie heeft vastgelegd om 37 appartementen te kopen in Leidschendam-Voorburg. Dit in aanloop naar de officiële start van de verkoop van de vrijesectorappartementen in het nieuwbouwproject Triadome. De sociale huurappartementen maken deel uit van dit project.

Uitzicht op de Vliet

Langs de Vliet komen drie luxe, kleinschalige appartementencomplexen met in totaal 123 wooneenheden. Twee van de drie gebouwen zijn bestemd voor in totaal 79 vrijesectorwoningen en

7 penthouses. In het derde gebouw komen 37 sociale huurwoningen, met name ruime tweekamerappartementen. Dit duurzame project heeft veel ruimte voor groen en water en gedeelde openbare ruimten binnen een rustige woonomgeving met een ondergrondse parkeergarage.

Duurzaam project met veel groen en water

“Een mooie acquisitie die perfect past in onze strategische visie en onze missie: duurzaam in balans”, volgens Linda Boender, asset manager bij Vidomes. “Alle woningen worden aangesloten op een lokaal duurzaam warmte- en koudesysteem. Daarnaast zijn ze gasloos, zeer goed geïsoleerd en liggen gunstig op de zon. Dat alles zorgt voor een goede energieprestatie van de woningen.”

Meer informatie en start verkoop

Meer informatie over het project en de verkoop is te vinden op www.wonenintriadome.nl. De voorverkoop van de vrijesectorwoningen start met een evenement op 10 december. In januari 2023 begint de officiële verkoop. Wanneer de 37 sociale huurwoningen van Vidomes in de verhuur gaan is nu nog niet bekend. De verhuur zal verlopen via Woonnet Haaglanden.