Vier vaste aannemers voor reparaties

Is er iets kapot in uw huis? Denk aan een buitendeur die klemt of een lekkage. Dan helpen we u als huurder natuurlijk zo goed en snel mogelijk. Daarom werken we vanaf 1 januari 2024 samen met vier vaste aannemers voor ons dagelijks onderhoud. Reparaties vallen daaronder én werkzaamheden om een woning helemaal klaar te maken voor nieuwe huurders.

Heeft u een reparatieverzoek?

Dien uw reparatieverzoek dan eerst in. Dat kan eenvoudig door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Reparatieverzoek in te vullen. Heeft u vragen over een lopend reparatieverzoek? Dan mag u direct contact opnemen met de aannemer. Bel bij een spoedreparatie direct ons KlantContactCentrum: 088 845 66 00 (niet de aannemers). 

Dít zijn onze vaste aannemers voor reparaties

Om slim en snel te werken, hebben we met de aannemers een verdeling gemaakt van onze werkgebieden. Is het in een bepaald gebied heel druk? Dan helpen de aannemers elkaar.

 

Naam aannemer

Werkt voor Vidomes in

Gegevens aannemer

Bouwmeester

  • Delft

www.bouwmeester.org

T: 0174 29 19 70

Coen Hagedoorn

  • Zoetermeer
    (behalve de wijken Buytenwegh De Leyens en Rokkeveen)

www.coenhagendoorn.nl
T: 088 030 26 20

Rendon

  • Leidschendam-Voorburg
  • Den Haag

 

 

www.rendon.nl
T: 070 205 40 40

 

Huurman Leiden BV

  • Rijswijk
  • De Zoetermeerse wijken Buytenwegh De Leyens en Rokkeveen

www.huurman-leiden.nl
T: 071 747 02 02

Waarom vaste aannemers?

We hebben deze aannemers heel zorgvuldig geselecteerd én heldere afspraken met ze gemaakt. Bijvoorbeeld over de kwaliteit van de werkzaamheden en over prijzen. En door te werken met vaste aannemers, kunnen we zo snel mogelijk vakmensen bij u langsturen. Wel zo prettig voor u.

Goed om te weten: soms komen er onderaannemers langs. Bijvoorbeeld als er een specialisme nodig is - denk aan een elektricien, loodgieter of dakdekker. En valt uw reparatie onder uw service-abonnement? Dan komt er een medewerker van Vidomes langs.

Vraag gerust om een identiteitskaartje!

We vinden het belangrijk dat u onze aannemers herkent. Daarom dragen de vakmensen werkkleding met het logo van hun bedrijf erop. Ook komen ze meestal met een werkbus, waar het logo van Vidomes op staat. En alle aannemers die bij u langskomen voor een reparatie kunnen zich legitimeren. Vraag gerust om hun identiteitskaart. Vertrouwt u het niet? Bel dan met de aannemer of met ons KlantContactCentrum: 088 845 66 00.