‘Beter een goede buur…’

Het is prettig als je het goed kunt vinden met je buren. Helaas is dat ook wel eens anders, bijvoorbeeld als je overlast van elkaar hebt. Bemiddeling & Mediation kan dan uitkomst bieden. De gemeente Delft organiseert binnenkort een inloopspreekuur.

Soms loopt een ruzie hoog op en komt u er samen niet meer uit. Als u een probleem of conflict met iemand heeft, is het niet altijd makkelijk om tot een goed gesprek te komen. Een zinvol gesprek kan tot snelle en betere resultaten leiden en een hoop spanningen schelen. Bemiddeling en Mediation ondersteunt betrokken bij het oplossen van conflicten. Bemiddeling en Mediation biedt de kosteloze mogelijkheid om onder begeleiding van twee neutrale conflictbemiddelaars het conflict zelf op te lossen. Veel gemeenten bieden ondersteuning op dit gebied.

Inloopspreekuur
De gemeente Delft organiseert donderdag 21 september een inloopspreekuur van Bemiddeling & Mediation. De bemiddelaars geven u dan graag informatie en uitleg. U bent van harte welkom tussen 9.30 en 11.30 uur aan het Stationsplein 1 in Delft.

 

Terug naar overzicht