Een betere buurt? Plant je idee!

Een gezamenlijke opruimdag, een opfleurbeurt voor de galerijen of samen met uw buren iets doen aan de veiligheid. Een simpel idee is genoeg om een verschil te maken voor uw buurt of woongebouw. Met de actie ‘Plant je idee!’ bieden we onze huurders de kans om ideeën werkelijkheid te laten worden. Vertel ons hoe u uw buurt of woongebouw wilt verbeteren en maak kans op een budget tot € 5.000,-. 

‘Plant je idee!’ voor een betere buurt
Heeft u een goed idee om de leefbaarheid in en om uw woning of woongebouw te verbeteren? April is dé maand om uw idee bij Vidomes te planten. Wilt u bijvoorbeeld:

  • Samen met uw buren een middag organiseren over de veiligheid in en rond uw woongebouw?
  • Met uw buren een opruimdag organiseren voor een schonere buurt?
  • Met alle kinderen uit uw woongebouw de galerijen opfleuren?

Geen idee is te gek, als het maar helpt om de leefbaarheid in uw omgeving te verbeteren.

Wint u € 5000,- voor uw idee?
Voor het beste idee uit uw regio (Delft, Zoetermeer, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg & Leidschenveen) is er een budget van maximaal € 5.000,- beschikbaar. Een professionele jury kiest per regio het beste idee van 2018. In de jury zitten zowel leden van de Huurdersraad als gebiedsconsulenten van Vidomes.

Zo stuurt u uw idee in. Graag uiterlijk 30 april 2018
Wilt u meer weten over ‘Plant je idee!’? Of wilt een idee insturen? Leest u dan de voorwaarden en vul het ideeënformulier in. Het formulier kunt u onderaan deze pagina naar ons uploaden of mailen naar gc@vidomes.nl. Of afgeven bij uw complexbeheerder. Liever per post? Dat kan naar: Vidomes, Postbus 390, 2600 AJ Delft.

Belangrijk om te weten
Bij ‘Plant jouw idee!’ gaat het echt om de leefbaarheid in uw omgeving. Een feestje, barbecue of culturele activiteit mogen we helaas niet ondersteunen. Misschien kunt u hiervoor terecht bij de gemeente of organisaties zoals het Oranjefonds.

Terug naar overzicht