Een eeuw Vidomes!

Vandaag - 13 april 2021 - vieren we ons honderdjarig jubileum. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Want al honderd jaar verhuren we betaalbare woningen aan mensen met een kleinere portemonnee. In onze rol als sociale verhuurder zijn we deze eeuw flink gegroeid. Boden we eerst vooral een dak boven het hoofd, nu hebben we veel meer oog voor de mensen die bij ons huren, én voor hun omgeving.

Festiviteiten
Het gehele jaar staat in het teken van honderdjarige bestaan. Maar door de huidige coronacrisis wel met aangepaste festiviteiten. Zo organiseren we bijvoorbeeld een wedstrijd voor kinderen waarmee ze hun droomslaapkamer kunnen winnen. Daarnaast zet Vidomes dit jaar alle bewoners die ook geboren zijn in 1921 in het zonnetje. Zij krijgen op hun verjaardag een mooie bos bloemen!

Jubileummagazine
Met het jubileummagazine laten we u graag zien wat we in honderd jaar hebben bereikt. U leest de verhalen over huren toen en nu, collega’s delen hun herinneringen en wethouders, Huurdersraad en de Raad van Commissarissen gaan in op de kracht van Vidomes. Uiteraard kijken we ook voorzichtig naar de toekomst.

Feestje van ons allemaal
We hopen dat u ons jubileummagazine met net zoveel plezier leest als waarmee wij het hebben gemaakt. Het vormt de officiële aftrap van ons jubileumjaar. Later dit jaar volgen er meer momenten en festiviteiten. We houden u uiteraard op de hoogte. 100 jaar Vidomes is een feestje van ons allemaal!

Terug naar overzicht