Een goed begin van de zomer

Bent u ook zo blij dat de zomervakantie start? Na maanden van een strenge lockdown zijn we daar allemaal wel aan toe. Ondanks het onrustige jaar met telkens wisselende coronamaatregelen hebben we gelukkig toch veel voor elkaar gekregen!

Zo gingen er twee flatcoaches van start: één in Leidschendam-Voorburg en één in Delft. Zij spelen een belangrijke rol in seniorencomplexen. Nu steeds meer mensen langer zelfstandig thuis wonen, is er meer behoefte aan verbinding. De flatcoach zorgt ervoor dat mensen elkaar leren kennen, samen activiteiten ondernemen en elkaar helpen. Daardoor ontstaat een gevoel van saamhorigheid en kunnen we soms voorkomen dat er professionele ondersteuning nodig is.

Ook hebben we weer hard gewerkt aan Mijn Vidomes. Kent u onze online omgeving voor huurderszaken al? Veel huurders hebben al ontdekt hoe ze daar een reparatieverzoek indienen of bijvoorbeeld een overlastmelding doen. Makkelijk en snel. En er kan steeds meer. Zo kunt u nu online een verhuurdersverklaring regelen en toestemming aanvragen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van stucwerk en wandtegels. We hebben alle nieuwe mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Ondertussen gaan ook de festiviteiten voor ons honderdjarig bestaan door. Eerder al gaven we ons jubileummagazine uit. Heeft u het al doorgebladerd? De winnaar van de woordzoeker ontving onlangs een cadeaubon van honderd euro. En inmiddels is ook de jonge winnaar van de droomslaapkamer bekend. De komende maanden vieren we ons honderd-jaar-feestje nog even door. Bijvoorbeeld door bewoners die net als Vidomes 100 jaar zijn, te verrassen met een bloemetje.

Met de zomermaanden voor de deur hoop ik dat u een fijne tijd tegemoet gaat. En pakt u de koffers voor een vakantie? Check dan deze tips voor als u weg bent en weer thuiskomt. Ik wens u een goede zomer.

Jacco Maan
Bestuurder Vidomes