Elke maand een tuintopper in het zonnetje

Soms komen we tuinen tegen die wel wat aandacht verdienen. Dan gaan we hierover met de bewoners in gesprek. Want iedereen woont graag in een nette en verzorgde buurt. Gelukkig zijn er ook veel tuinen en balkons die wél goed zijn onderhouden. Reden voor ons om ook daar aandacht aan te besteden.

Nomineren als tuintopper

In de periode april tot en met september hebben wij bewoners met een goed onderhouden tuin of balkon in het zonnetje gezet. Bewoners konden hun buren nomineren als ‘tuintopper’.

Elke maand een winnaar

Onder de nominaties trokken we elke maand een winnaar. Deze bewoner ontving van ons een kleine attentie. Zo gingen we langs bij een bewoner met een mooi verzorgde tuin, iemand met een balkon vol bloemen en planten, waar ook de buurvrouw iedere dag van geniet, en bij iemand die niet alleen zijn eigen tuin verzorgt, maar zich ook inzet voor het algemeen groen.

Nu poten, in het voorjaar genieten

Waarschijnlijk besteden we volgend jaar weer aandacht aan mooie tuinen en balkons. Dit is een goede tijd voor het poten van bloembollen. In het voorjaar staat uw tuin dan vol met sneeuwklokjes, narcissen of tulpen. Wie weet bent u dan een van de genomineerden!