Het coronavirus neemt weer toe: voor Vidomes staat veiligheid voorop!

Veiligheid voor onze medewerkers en voor onze huurders. Daarom gaat ons werk soms anders dan u gewend bent, of duurt het misschien wat langer. Zo letten we goed op de 1,5 meter afstand en is er extra aandacht voor hygiënemaatregelen. Ook doen we in onze dienstverlening veel digitaal, en werken collega’s regelmatig vanuit huis.

Mondkapjes
Naast de 1,5 meter sluiten wij aan bij de oproep van de Rijksoverheid, en vragen onze medewerkers om een mondkapje te dragen in onze complexen of bij het lopen door een ruimte. Wij waarderen het als u hetzelfde doet.

Volg de aanwijzingen van onze collega’s en onze aannemers goed op!
Zoals de situatie nu is, kunnen de collega’s die hun werk in de wijk doen, dit blijven doen. Wél vragen we hen om een hesje en mondkapje te dragen. En goed afstand te houden. Als een Vidomes-collega of iemand van een aannemer bij u langskomt, vragen we u om te doen wat zij van u vragen. Zo kan het zijn dat de monteur u vraagt om even in een andere kamer te wachten als hij bezig is met een reparatie. Fijn als u hier rekening mee houdt, voor ieders gezondheid!

De ontmoetingsruimten in de wijk gaan weer dicht
Dus een koffieochtend of overleg met de bewonerscommissie kan niet op dit moment. En dat is jammer - we realiseren ons dat heel goed! Iedereen was immers blij dat deze ruimten weer opengingen. Maar het is in deze situatie veiliger als de ontmoetingsruimten in onze complexen dicht zijn.

Tot slot: heb begrip voor elkaar
Want dit is een ingewikkelde tijd voor ons allemaal! Daarom vragen we u om goed te blijven nadenken, en met respect en begrip met elkaar om te gaan. Dan krijgen we corona hopelijk zo snel mogelijk onder controle!