Mijn Vidomes uitgesteld

In februari stuurden wij u de eerste Nieuwsflits over Mijn Vidomes: een beveiligde online plek waar uw persoonlijke gegevens staan, en waar u van alles kunt regelen. Een reparatieverzoek indienen en inplannen bijvoorbeeld. De planning was om Mijn Vidomes in het voorjaar aan u te presenteren. Helaas is de uitrol uitgesteld door de coronacrisis.

Waarom lukt het niet?
Het moment is nu niet handig. Daar komt het in het kort op neer. Omdat onze medewerkers thuiswerken, kunnen we u niet goed helpen met het gebruiken van Mijn Vidomes. Denk bijvoorbeeld aan een complexbeheerder die even met u meekijkt, of een medewerker aan de telefoon die u helpt als u er niet uitkomt. Ook kunnen wij meldingen die u via Mijn Vidomes doet door de coronacrisis niet goed oppakken.

We staan niet stil!
Gelukkig kunnen we vanuit huis wel aan de ontwikkeling van Mijn Vidomes werken. Zo zorgen we ervoor dat alle teksten kloppen, de juiste gegevens erin staan en nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd. Ook pakken we uw feedback vanuit de kennismakingssessies in maart op.

Eerste kennismaking positief!
Begin maart - net voor de coronacrisis - hebben huurders al kennisgemaakt met Mijn Vidomes. Zij gingen enthousiast aan de slag. Zo dienden zij een reparatieverzoek in via Mijn Vidomes. En bekeken ze hun gegevens. Natuurlijk was het best even wennen, maar de eerste reacties zijn positief! Ook kregen we van onze huurders nuttige feedback voor verdere verbetering:

  • “Even wennen, maar duidelijk en gebruiksvriendelijk.”
  • “Ik ga het sowieso gebruiken.”
  • “Ik mis de mogelijkheid om in te loggen met mijn DigiD.”
  • “Uitrollen die hap!”

Een terugblik op de kennismaking met Mijn Vidomes vindt u hier.

Wanneer hoort u meer over Mijn Vidomes?
Dat is op dit moment lastig te zeggen. Veel hangt af van de ontwikkelingen rond de coronacrisis. Gelukkig pakken we onze reguliere dienstverlening weer meer en meer op, maar soms wel op een andere manier dan u van ons gewend bent. Zodra we meer weten over Mijn Vidomes, hoort u dit van ons in een volgende Nieuwsflits!