Seniorenmakelaar in gesprek met huurder De Goede Woning

Onze seniorenmakelaars helpen 55+ huurders bij hun zoektocht naar een passende woning. Ook begeleiden ze senioren bij het regelwerk voor de verhuizing. Jongere huurders, die vanuit een gewilde woning kleiner willen wonen, kunnen ook een beroep doen op de makelaars.

Op 1 november 2019 startten de gemeenten Zoetermeer, De Goede Woning, Vestia en Vidomes, ondersteund door Sociale Verhuur Haaglanden, de pilot met een seniorenmakelaar in Zoetermeer. Deze proefperiode is dit jaar wegens succes omgezet naar blijvende dienstverlening.  

Onze collega-corporatie De Goede Woning plaatste vorige week een interview met één van hun huurders en een seniorenmakelaar. Hoe hielp seniorenmakelaar Karen Simon mevrouw Wilderdom, huurder van De Goede Woning, aan een passende woning? U leest het in het interview op de website van De Goede Woning.

Neem gerust contact op met onze seniorenmakelaars

Bent u 55 jaar of ouder, huurder van Vidomes en wilt u verhuizen van een grote eengezinswoning of een appartement met minimaal 4 kamers en groter dan 80m2, naar een kleinere of gelijkvloerse huurwoning? Neem dan contact op met een van onze seniorenmakelaars:

  • Vul het contactformulier in.
  • Of bel ons Klant Contact Centrum: 088 – 845 66 00.

Fotograaf: Wilmar Dik