Verdienen uw buren een prijs voor hun tuin of balkon?

Vidomes draagt graag bij aan een schone wereld en duurzaam wonen. Zo geven we huurders tips om energie te besparen en maken we onze woningen energiezuiniger. Daarnaast zien we ook dat huurders steeds vaker zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld en een schonere buurt.

De een vervangt bijvoorbeeld gloeilampen door ledlampen en zet de verwarming lager. De ander verzamelt oud papier, lege blikjes en flessen of ruimt zwerfafval op in de wijk. Weer een ander besteedt extra aandacht aan een groene, duurzame tuin of balkon. Misschien zijn het uw buren wel!

Maak ook uw tuin of balkon duurzaam en klimaatbestendig

Een groene, toekomstbestendige tuin of balkon draagt bij aan een beter milieu, een betere waterhuishouding en zorgt voor minder hitte. Een tuin met alleen maar tegels is praktisch, maar slecht voor de waterafvoer. En een tuin of balkon met veel planten en bloemen voorkomt dat op zomerse dagen de temperatuur snel stijgt. Een groene tuin of balkon trekt ook meer vogels, vlinders, insecten en kleine zoogdieren aan.

  1. Wilt u uw tuin toekomstbestendig en duurzaam inrichten? Bekijk dan deze video
  2. Wilt u uw balkon toekomstbestendig en duurzaam inrichten? Bekijk dan deze video

Nomineer uw buren

Kent u één of meer buren die hun tuin of balkon mooi hebben ingericht met veel planten en bloemen?

  • Nomineer ze via duurzaamwonen@vidomes.nl.
  • Omschrijf in uw mail waarom uw buren een prijs verdienen voor hun tuin of balkon.
  • Stuur meteen een aantal foto’s van hun tuin of balkon mee.

Van april tot en met september 2022 trekken we elke maand een ‘winnaar’ die een mooi duurzaam Vidomes-cadeaupakket krijgt.