We starten met APK’s van onze woningen

Heeft u een serviceabonnement (SA) bij ons? Dan nemen we u werk uit handen en komen we langs voor kleine reparaties. We hebben nu ook iets extra’s en nieuws: we komen uit voorzorg langs om onderdelen te controleren. Een gratis APK-check!

Waarom doen we een APK van woningen?

We willen graag dat u prettig woont én dat onze woningen er goed bij staan. Klein onderhoud is daarbij belangrijk en voorkomt grotere reparaties. Daarom bieden we bewoners met een abonnement aan om uit voorzorg onderdelen te komen controleren, die binnen het SA vallen. Een soort APK van de woning dus. Zo checken we bijvoorbeeld kranen, stopcontacten en deuren. In de brochure Onderhoud aan uw woning leest u welke reparaties onder het SA vallen. Is er iets kapot? Dan repareren we het tijdens ons bezoek meteen, als dat kan. 

Gestart bij de Bergmanstrook in Zoetermeer

We kunnen natuurlijk niet alle woongebouwen in één keer doen. Daarom gaan we stap voor stap bij onze gebouwen langs. We zijn in juni begonnen bij ons seniorencomplex de Bergmanstrook in Zoetermeer. En de eerste reacties van bewoners zijn positief. Zo zei een bewoner: “Geweldige service. De klusvrouwen lopen alles na. Wat je zelf niet hebt opgemerkt, dat zien zij. Echt Super.'

Gaan we bij uw gebouw aan de slag? Dan ontvangt u van ons een brief met meer informatie.

We werken samen met Onze Klusvrouw

Normaal voeren onze eigen medewerkers de reparaties uit die onder het serviceabonnement vallen. Maar voor deze APK-ronde werken we samen met onze partner Onze Klusvrouw. We hebben daar simpelweg extra klushanden voor nodig. Onze Klusvrouw is een betrouwbare en deskundige partner, waar meerdere corporaties al mee samenwerken. Meer weten? Kijk op www.onzeklusvrouw.nl.

Goed om te weten: de monteurs dragen een jas met het logo van Vidomes erop. Zo herkent u ze.

Sluit u een abonnement af? Dan nemen we uw woning nog mee

U bent als bewoner zelf verantwoordelijk voor klein onderhoud. Heeft u daar geen tijd voor, vindt u dat lastig of lopen de kosten al snel op? Dan kunt u een serviceabonnement afsluiten. Tegen een maandelijkse vergoeding voeren wij dan het klein onderhoud voor u uit. Heeft u nog geen abonnement, maar wilt u dat wel én wilt u meedoen met de APK-ronde? Geen probleem. Als u een abonnement afsluit als de monteurs starten in uw woongebouw, dan nemen we uw woning gewoon nog mee in de APK-ronde. Meer informatie leest u bij Serviceabonnement