Nieuw bestuur voor Huurdersraad Vidomes

Sinds 1 januari heeft de Huurdersraad Vidomes een nieuwe voorzitter en vicevoorzitter. Riet Middelhoek en Haiko Bollee hebben de taken overgenomen van Sylvie Seubert en de recent overleden Rien van der Winden.

Afscheidswoord

Het voormalig bestuur schreef dit afscheidswoord:

“Wij hebben ons ingezet voor de huurders van woningen van Vidomes, zoals we ook ons leven leiden: met passie, compassie en altijd met oog voor de mens eerst. Dat kon niet zonder onze achterban. Wij hebben velen van jullie persoonlijk leren kennen en hebben ook met een aantal van jullie regelmatig samengewerkt. Wij hebben heel veel waardering voor jullie inzet en wensen dat dit nog lang door mag gaan. Heel erg bedankt en succes voor de toekomst. Ook wensen wij het nieuwe bestuur van de Huurdersraad veel succes in het verder dragen van de stem van de bewoners naar Vidomes!”

Kennismaking met het nieuwe bestuur

De nieuwe voorzitter en vicevoorzitter stellen zich graag aan u voor.

Voorzitter Riet Middelhoek: “Ik hoop u de komende jaren vaak tegen te komen”

“Sinds de zomer van 2021 draai ik mee binnen de Huurdersraad Vidomes. Ik heb daarom al langer dan een jaar kunnen kennismaken met alle onderwerpen waarmee een huurdersraad te maken krijgt.”

“Het was geweldig om ruim op tijd te weten dat ik de huidige voorzitter zou vervangen. De vele tips, kennis en informatie die ik van Sylvie en Rien heb mogen ontvangen, gaan mij goed helpen om het voorzitterschap uit te voeren. Niet zozeer de overdracht – hoe belangrijk en waardevol ook – maar vooral de hartelijkheid en deskundigheid van beiden ga ik missen.”

“Ik ga de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik weet me omringd door een zeer capabele vicevoorzitter en talentvolle bestuursleden. Allen met het hart op de juiste plaats en de wil en wens om de huurders van woningen van Vidomes zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ik hoop u in de jaren die volgen, vaak tegen te komen!”

Vicevoorzitter Haiko Bollee: “Wij gaan onze uiterste best doen”

“Net als Riet ben ik al bijna anderhalf jaar aangesloten bij de Huurdersraad. Ik ben er trots op dat ik voor u, huurder van een woning van Vidomes, de stem mag zijn naar Vidomes over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.”

“Ik heb veel geleerd de afgelopen tijd. Een voorbeeld: Vidomes is niet zomaar overal vrij in, maar hoort zich te houden aan het leveren van de prestaties die zij beloofd hebben aan de Huurdersraad en de gemeenten. Ander voorbeeld: Vidomes hoeft de adviezen die de Huurdersraad schrijft, niet op te volgen, maar Vidomes moet dan wel heel goed beargumenteren waarom niet.”

“Sylvie en Rien ga ik missen, vooral als de personen die zij zijn. Maar ik weet me goed geïnformeerd door hen. De overdracht is zorgvuldig en uitgebreid geweest.”

“Ik heb er zin in om komend jaar uw belangen te vertegenwoordigen. Samen met Riet en de andere bestuursleden gaan wij onze uiterste best doen.”